Jobb hos oss

Velkommen til Mortenlaks AS – et sted hvor din karriere kan blomstre i takt med naturen rundt oss.

Bilde av mærer

Montering av laser, et verktøy i kampen mot lakselus

Vi vet at våre medarbeidere er vårt største aktivum og grunnlaget for vår suksess.

Vi hos Mortenlaks AS ser etter talentfulle og lidenskapelige mennesker som ønsker å gjøre en forskjell.

Å velge Mortenlaks som din nye arbeidsplass byr på mange spennende oppgaver. Uansett hvilken rolle du tar på deg hos oss, vil du være en del av et engasjert team med fokus på å gjøre en positiv forskjell gjennom ansvarlig og bærekraftig lakseoppdrett.

Som en del av Mortenlaks-teamet vil du ha muligheten til å jobbe i en dynamisk og innovativ bransje, hvor hver dag byr på nye utfordringer og nye muligheter for læring. Vi er stolte av vår bedriftskultur, som oppmuntrer til samarbeid, kontinuerlig læring og personlig vekst.

Hos Mortenlaks AS er vi dedikert til bærekraft og stolte av å bidra til en grønnere fremtid. Vi oppmuntrer og støtter våre ansatte til å delta i vår bærekraftige reise og bidra til vårt mål om å minimere vårt fotavtrykk og vår påvirkning på miljøet.

Hvis du er lidenskapelig opptatt av havet, bærekraft og ønsker å bidra til å produsere mat av høy kvalitet for fremtiden, ønsker vi å høre fra deg! Send gjerne en åpen søknad til vår daglige leder Tom Jarle Bjørkly på tjb@mortenlaks.no

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå