Om Mortenlaks

Velkommen til Mortenlaks – en ledende produsent av bærekraftig oppdrettet laks i Norge.

Bilde av oppdrettsanlegg

Vi har siden oppstarten arbeidet med å levere høykvalitets laks til både nasjonale og internasjonale markeder med grunnlag i vår sterke tro på bærekraft, kvalitet og innovasjon.

Mortenlaks AS ble grunnlagt i 1993 og siden den gang har vi utviklet oss til å bli et respektert og ansvarlig selskap. Vår suksess er rotfestet i vår dedikasjon til å beskytte vårt farvann, investere i forskning og utvikling, samt levere premiumprodukter til våre kunder.

Vi er stolte av vår virksomhet og våre oppdrettsanlegg som ligger i de krystallklare fjordene i Vestfjorden, hvor laksen har ideelle vekstforhold. Gjennom kontinuerlig overvåking og strenge helse- og sikkerhetskontroller, sikrer vi at laksen vi produserer er av høyeste kvalitet. Vårt mål er ikke bare å produsere høykvalitets laks, men også å drive vår virksomhet på en måte som respekterer og beskytter miljøet. Vi er spesielt opptatt av bærekraftig produksjon og praksis og bruker avansert teknologi for å minimere vår påvirkning på de naturlige omgivelsene.

Vår suksess er ikke bare målt i volum av laks vi produserer, men også i kvaliteten på laksen og vårt bidrag til samfunnet og miljøet. Gjennom godt samarbeid med lokalsamfunnet og investering i forskning og utvikling, jobber vi for å forbedre både oppdrettsprosessen og kvaliteten på produktene vi leverer.

Takk for at du besøker vår nettside, og vi ser frem til å dele vår lidenskap for bærekraftig lakseoppdrett med deg.
 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå